Jeg er en positiv, løsningsorientert og empatisk type med erfaring fra flere forskjellige sektorer og stillinger. Har lang ledererfaring fra både forsvaret og det sivile. Er vel først og fremst en generalist, men blir engasjert og dedikert i de spesifikke roller og oppgaver jeg tar på meg.
Har alltid vært kreativ og opptatt av å se fremover og har derfor hatt et stort drag mot innovasjon og utvikling. Har startet flere bedrifter og bidratt i flere innovasjonsprosjekter, enten som co-founder, mentor eller samarbeidspartner/leverandør. Kan også nevne at jeg har vært dommer i Ungt Entreprenørskap og Start-up weekend, samt medlem i styringsgruppen for Innovasjonsuken OPP.
Er samfunnsengasjert generelt, men har også i flere år jobbet i bedrifter som skal løse samfunnsproblemer eller bidratt som styremedlem/leder i tilsvarende stiftelser. Miljø, inkludering og forsvar er vel der jeg har engasjert meg mest.
Opprinnelig utdannet flyger, men de siste årene har jeg jobbet innen kommunikasjon og informasjonsteknologi, som egentlig har vært å gjøre interesse/hobby til yrke. Så jeg koser meg på jobb 😉