Hva er Microsoft Clarity?

Skrevet av Ralph von Minden

Publisert jun 9, 2022

Brukerinnsikt for din nettside!

Designkalkulator Microsoft Clarity opptak av brukerøkter

Du har kanskje verdens «fineste» nettside men lurer på om noen i det hele tatt finner den og om de er inne på den, hva er det de faktisk gjør der? Eller du har mye trafikk på siden din, kanskje til og med salg, men lurer på hvordan du kan gjøre nettsiden enda bedre? Da trenger du innsikt! Innsikt fra verktøy som Google Analytics, Google Search Console og nå også Microsoft Clarity! I denne artikkelen skal vi se på hva dette faktisk er og hvorfor DU må ha det for din nettside.

Hva er Microsoft Clarity?

Microsoft Clarity er et gratis verktøy for brukerinnsikt for nettsider. Den tilbyr brukerdata, heatmaps, clickmaps og opptak av ALLE brukerøkter på din nettside. Microsoft Clarity er lett å bruke og gir deg konkret innsikt i hvordan dine kunder bruker din nettside. Oppsett er enkelt og man begynner å få data ila få minutter. Microsoft Clarity gir deg mye innsikt i seg selv, men sammen med Google Analytics, Bing Webmaster Tools og Google Search Console vil du ha en nesten komplett innsikt i trafikken på ditt nettsted.

Les hele artikkelen her! (Åpner nytt vindu.)

Skrevet av Ralph von Minden

Prosjektleder i kommunikasjonsbyrået Kolbrun Retorikk og har ansvar for webutvikling og hosting. Ralph har variert bakgrunn og kompetanse innenfor IKT, ledelse, forretningsutvikling og innovasjon.

Publisert jun 9, 2022

Følg oss:

Andre relevante artikler:

Har du prøvd vår Designkalkulator?

Estimer hva det koster å lage din bedrifts visuelle profil. Hva koster en nettside? Hva koster en logo? Fyll ut alle stegene og få prisestimatet øyeblikkelig på din skjerm, eller til din epost. Flott å bruke i din planlegging, dine budsjetter eller i forhold til søknader til for eksempel Innovasjon Norge.

Du vil også like..

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Hva er søkemotoroptimalisering (SEO) Søkemotoroptimalisering er alt arbeidet du gjør for å få trafikk til din...