Om kalkulator for design og nettside

Skrevet av Ralph von Minden

Publisert sep 30, 2019

Om Designkalkulator 

Hvem er kalkulatoren ment for?

Hvem som helst kan bruke kalkulatoren!

Om du er gründer eller entreprenør som trenger ny logo eller nettside eller om du er fra en bedrift som trenger noe nytt? Er du en frilanser som lurer på hva man selv skal ta for lignende tjenester eller om du jobber i et byrå og bare er nysgjerrig. Kanskje skal du lansere et nytt brand eller merkevare og planlegger rundt det? 

Uansett hvem du er, bruk den 🙂

Er den vanskelig å bruke?

Vi har fått tilbakemeldinger om at kalkulatoren er intuitiv og lett å bruke. Den er riktignok ganske detaljert og stiller gjerne spørsmål om ting du aldri har tenkt på, eller vet hva er. Fortvil ikke da det kontinuerlig legges til hjelpetekster gjennom hele kalkulatoren.

Noen ting er mer tekniske enn andre så vi jobber kontinuerlig med å lage mer utdypende informasjon som du kan åpne underveis.

Uansett, bruk gjerne messenger-chatten vår når du har spørsmål 🙂

Er prisene i kalkulatoren reelle?

Ja! Det er de..

Men dette med prising er vanskelig og noe vi kommer til å lage en artikkel på etter hvert. Noen vil si at enkelte, eller alle, av prisene er for dyre mens andre vil si det motsatte. I tillegg blir totalen basert på enkeltpriser i kalkulatoren mens man fort kan få en «pakkepris» når man kontakter noen for å få et tilbud på et større oppdrag.

Det er to viktige ting som regulerer prisen:

1 – De som tilbyr tjenesten 
Det kan være seg et nytt eller et etablert byrå, frilansere, studenter eller online-tjenester. Noen priser seg bevisst høyt da de ønsker å fremstå som en high-end leverandør. Uansett vil alle prise seg etter egne forutsetninger og dette vil kunne variere masse. Vi har satt priser i kalkulatoren som gjenspeiler et etablert byrå i den midtre prisklasse.

2 – Den som skal ha tjenesten
Det er stor variasjon hos bedrifter som skal ha tjenestene. Noen er små med lite penger og er gjerne oversiktlige mens andre er store, har god råd og har mange hensyn som må ivaretas. I kalkulatoren har vi prøvd å ta høyde for dette ved at man mot slutten kan velge hvilken type bedrift man er og prisen vil øke eller reduseres avhengig av dette.

Blir jeg forpliktet til noe?

Nei

Du kan fritt bruke kalkulatoren anonymt og uten noen form for forpliktelse.

Men..

Om du ønsker å få en mail med ditt endelige prisestimat, så vil også vi få en kopi av den samme mailen. Vi vil da ta kontakt med deg for å høre om din erfaring med bruk av kalkulatoren, hjelpe deg med avklaringer og for å lære av deg. Du vil samtidig bli spurt om du ønsker å få  et forpliktende tilbud basert på de valg du har tatt i kalkulatoren. Dette kan du selvfølgelig takke nei til.

Du bli også bli automatisk invitert til å motta vårt nyhetsbrev via en egen epost. Du vil bli lagt til som mottaker av våre nyhetsbrev kun om du takker ja i denne eposten.

Skrevet av Ralph von Minden

Prosjektleder i kommunikasjonsbyrået Kolbrun Retorikk og har ansvar for webutvikling og hosting. Ralph har variert bakgrunn og kompetanse innenfor IKT, ledelse, forretningsutvikling og innovasjon.

Publisert sep 30, 2019

Følg oss:

Andre relevante artikler:

Har du prøvd vår Designkalkulator?

Estimer hva det koster å lage din bedrifts visuelle profil. Hva koster en nettside? Hva koster en logo? Fyll ut alle stegene og få prisestimatet øyeblikkelig på din skjerm, eller til din epost. Flott å bruke i din planlegging, dine budsjetter eller i forhold til søknader til for eksempel Innovasjon Norge.

Du vil også like..

Hva er Microsoft Clarity?

Hva er Microsoft Clarity?

Brukerinnsikt for din nettside!Du har kanskje verdens "fineste" nettside men lurer på om noen i det hele tatt finner...