Hva er en One Pager, eller nettside på kun en side?

Skrevet av Ralph von Minden

Publisert nov 26, 2019

Hva er en One-Pager?

Designkalkulator bilde av sider på en nettside

One-Pager, Nettside på en side.

En one-pager er en landingsside som inneholder alle elementene for nettsiden din. Når du for eksempel skroller nedover på siden så kommer du til mindre seksjoner som Om oss, Hva vi tilbyr, Kontakt Oss osv. En meny vil kun bestå av lenker til ankerpunkter for hver del av siden. Dvs. at om du klikker på menypunktet Kontakt Oss, skroller siden automatisk ned til delen som heter «Kontakt Oss»

En one-pager er ofte mer enn tilstrekkelig for mange nettsider. Og uansett en fin måte å starte en gradvis oppbygging av en nettside. Når du for eksempel har fått produsert mer innhold og laget en designert side til for eksempel «Om oss», så kan du enten lage en lenke/knapp fra denne delen på din tidligere one-pager (som nå bare blir hjem-siden) til den nye «Om oss»-siden. I tillegg peker du også menypunktet til denne nye siden. Slik fortsetter du til du har utfyllende informasjon på alle de sidene du måtte ønske. 

Personvernsiden vil som regel alltid ha en egen side, da denne ikke vil gjøre seg på en one-pager.

Her finner du noen gode eksempler på one-page temaer som er klare for innstallering på WordPress. Vårt favorittema Divi står høyt på listen der.

 

Les mer om de forskjellige elementene man bør ha på en nettside her:
10 ting man må ha på en nettside
Eller sett deg inn i hva man bør tenke på før man lager en nettside:
Hva trenger du å tenke på FØR du lager eller bestiller en nettside?

Designkalkulator Hvit hovedlogo Kolbrun Retorikk

Vi tilbyr prisgunstige nettsider og tilpasset hosting

Du har bestemt deg for å bruke WordPress for din nye flotte webside. Da gjør du som over 30% av alle nettsider der ute og det samme som store selskap som Facebook, Sony og Disney. Prisen på et nettside er avhengig av mange ting, som designbehov, tekniske løsninger og hvor stor og kompleks den er.

Kolbrun Retorikk, som er bedriften bak designkalkulator.no, tilbyr mange tjenester innen visuell komunikasjon for bedrifter. Om det er grafisk design, branding, nettsider/hosting eller andre relaterte tjenester.

Finn ut mer

Del gjerne denne artikkelen

Skrevet av Ralph von Minden

Prosjektleder i kommunikasjonsbyrået Kolbrun Retorikk og har ansvar for webutvikling og hosting. Ralph har variert bakgrunn og kompetanse innenfor IKT, ledelse, forretningsutvikling og innovasjon.

Publisert nov 26, 2019

Følg oss:

Andre relevante artikler:

Har du prøvd vår Designkalkulator?

Estimer hva det koster å lage din bedrifts visuelle profil. Hva koster en nettside? Hva koster en logo? Fyll ut alle stegene og få prisestimatet øyeblikkelig på din skjerm, eller til din epost. Flott å bruke i din planlegging, dine budsjetter eller i forhold til søknader til for eksempel Innovasjon Norge.

Du vil også like..

Hva er Microsoft Clarity?

Hva er Microsoft Clarity?

Brukerinnsikt for din nettside!Du har kanskje verdens "fineste" nettside men lurer på om noen i det hele tatt finner...